Skogsbrynet 8

Skogsbrynet 8

Slutpris

4 250 000 kr


Sandskogen— Löddeköpinge— Kävlinge

Skogsbrynet 8


Slutpris
4 250 000 kr

Sandskogen— Löddeköpinge— Kävlinge

Underbar oas mitt i Lödde Sandskog

På en fantastisk skogstomt, inbäddad i lummig grönska finner man denna lilla idylliska, vitteglade 1-planspärla i genomgående utmärkt skick. Här har ägaren med stor omsorg och Ernst-liknande känsla skapat sin fristad i naturen där tillbyggnader, avgränsningar och smakfulla planteringar tillsammans bidrar till underbara utemiljöer med tydlig rumskänsla.

Bakom den rustika och eleganta tegelfasaden som utgör den första anblicken välkomnas man in till en underbar uteplats som inte riktigt låter sig beskrivas i ord. Det vidsträckta trädäcket knyter på ett förtjänstfullt sätt samman huvudbyggnaden med det smäckra uterummet och den genomgående totalrenoverade sidobyggnaden med bland annat gästrum. Här erbjuds gott om utrymme för såväl stor matplats som loungehörna, solstolar, utekök eller annat efter behov och önskemål.

Huset har de senaste åren renoverats och byggts till för att bli den inflyttningsklara, njutbara oas som den är idag. Ett utmärkt alternativ till bostadsrätten inne i stan för den som kanske lämnat den stora villan i två plan men för den skull inte vill försaka trädgård och extra utrymmen för familj och bekanta på besök.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande, rymlig entré, ett rejält vardagsrum med kamin beläget mellan kök och matrum samt ett väl tilltaget sovrum och ett helkaklat, renoverat badrum med TM & TT.

Fiber finns indraget, laddare till elbil har nyligen installerats och den generöst tilltagna uppfarten är hårdgjord så att den lämpar sig utmärkt som uppställningsplats för husbil, husvagn eller båttrailer. Dessutom finns möjlighet att dela av och inreda förrådsbyggnaden till ytterligare ett gästrum.

Huset är beläget i hjärtat av Sandskogen med sin underbara, lummiga skogsmiljö med hjorthägnet där hjortar springer fritt bara ett stenkast bort. Barnvänligt med härliga grönområden, grillplats, lekplatser samt cykelvägar och begränsat med trafik.

Närhet till såväl Löddeköpinge centrum som handelsområdet Center Syd samt Barsebäcks Golf & Country Club, Barsebäcks hamn och Järavallens underbara strövområde med grillplatser och motionsslingor för löpning och mountainbike.

Flertalet förskolor och grundskolor i kommunen och i Dösjebro finns det tågstation med tåg mot Landskrona/Helsingborg och Lund/Malmö. Motorvägen med utmärkta pendlingsmöjligheter mot såväl Landskrona & Helsingborg som Lund & Malmö nås inom några minuter.

OBS, att Kävlinge kommun har en av landets lägsta kommunalskatter

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
70/65 kvm
Driftkostnad
37 250 kr/år
Tomtarea
1 091 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2023-10-06

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Skogsbrynet såldes av oss 2023-10-06. Se alla våra försäljningar i Löddeköpinge samt även på Skogsbrynet.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.