Örums norregata 22-7

Örums norregata 22-7

Slutpris

6 000 000 kr


Örum— Löderup— Ystad

Örums norregata 22-7


Slutpris
6 000 000 kr

Örum— Löderup— Ystad

Skånelänga i vinkel

På stor tomt, lugnt läge och med utsikt över det Österlenska landskapet ligger denna vackra och väl underhållna vinkellängan. Bostaden har byggts till och "totalrenoverats" 2009-2010 på ett ytterst tilltalande sätt. Här finns vackert tumlat kalkstensgolv, putsade väggar, synliga takbjälkar, två våtenheter, sovrum i båda planen, öppen spis med insats, kamin, spröjsade fönster och spegeldörrar mm, listan kan görs lång. Utvändigt orangeri från 2008 med tegelgolv, separat teknik/förrådsrum från 2012/13 samt installation av bergvärme 2013. Den stora tomten ger plats för ytterligare byggnader såsom Attefallshus eller kanske drömmen om en egen swimmingpool...På tomten finns även en gammal kvarnruin med anor från svunnen tid. Trädgården är delvis anlagd men också som naturtomt med ängsblommor och fruktträd i form av äppel och plommon. Invid orangeriet uteplats och näckrosdamm, guldfiskar har det funnits om nu inte hägern tagit dem vill säga.....Välkommen till Örum och Örums norregata, ring för visning!


Boarea
175 kvm
Driftkostnad
30 864 kr/år
Tomtarea
3 383 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-05-27

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Örums norregata såldes av oss 2024-05-27. Se alla våra försäljningar i Löderup samt även på Örums norregata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.