Brunnshögsgatan 4A / Brunnshög, Lund / Lund / Nyproduktion

Nyckelfärdigt plusenergiradhus i nytänkande Brunnshög

Kv Soltäppan
Slutpris
6 950 000 kr
Boarea/biarea
143/24 kvm
Tomtarea
174 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna radhus på Brunnshögsgatan såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Brunnshögsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunnshög, Lund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Södra Brunnshög, Lunds kommuns stora satsning inom byggnation och forskning, finner du kvarteret Soltäppan med fem nyckelfärdiga plusenergiradhus om tre plan. Nu finns endast ett kvar för tillträde omgående. Här bor du nära spårvagnshållplats och all tänkbar service, samtidigt som du har endast ett stenkast till närmaste park och rekreationsområde. Fyra av husen är sålda och ett återstår.

Huset är byggt i tre våningsplan och ligger i härligt söderläge med gatufasad och entré från Brunnshögsgatan. Entrén och delar av fasaden ligger indragen från trottoaren vilket ger en mindre förgårdsmark som kan möbleras med grönska och ett mindre möblemang.

Baksidan ligger i söderläge mot en tyst och lugn kvartersgränd. Här finns ett garage samt ett avskilt förråd. Via den stensatta gången från garaget når man sin privata uteplats. Här finner du ett stort trädäck, utanför de stora panorama skjutdörrarna., planteringslåda och insynsskyddande plank mot grannen. Miljön bäddar för en avslappnad och skön urban oas. Från trädäcket når man också bekvämt groventrén till tvättstugan.

Gårdsfasaden är vitputsad och garaget kläs med en spontad grafitgrå träpanel och ett grönskande sedumtak.

Den öppna planlösningen på bottenvåningen är zon-uppdelad för att ge en känsla av rum i rummet och säkrar med sitt stora fönsterparti och skjutdörrar samtidig optimalt dagsljus och en förlängning av allrummet ut i trädgården. Vid matplatsen är det öppet upp till andra våningens galleri som skapar en spännande dynamik. I köket finns rejäla arbetsytor och svängrum.
Andra våningens tre sovrum och stora badrum nås från galleriet som höjer öppenheten, ljuset och kontakten till bottenvåningen.

På tredje våningen finns ett allrum med stora glaspartier mot en delvist övertäckt terrass, där taket är klätt i panel och som såklart vetter mot det härliga söderläget. Här hittar vi också radhusets ”master”-sovrum med eget badrum och klädkammare.

Huset är byggt med genomgående gedigna och miljöriktiga material för lång livslängd och minimalt underhåll vilket kommer att skapa ett plusenergihus som blir ett unikt boende med massor av kvaliteter i en ny spännande stadsdel.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.