Van Dürens väg 20

Van Dürens väg 20

Slutpris

2 300 000 kr


Västra Lund— Lund

Van Dürens väg 20


Slutpris
2 300 000 kr

Västra Lund— Lund

Gaveltvåa i populär Brf

Välkommen till denna generösa gaveltvåa i den populära föreningen Brf Solgårdarna.

Med hiss från markplan är detta boende bekvämt för alla, och det första man möts av är den praktisk hallen med goda avhängningsmöjligheter, både innanför dörren och i den väl tilltagna klädkammaren. Det ljusa och funktionella köket bjuder på släta luckor i en varm färgsättning och matplats för flera. Socialt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor samt utgång till den inglasade balkong. Sovrummet har ett behagligt ljusinsläpp och plats för extra förvaring. Badrummet är helkaklat och har egen tvättmaskin.

Föreningen är välskött och mycket attraktiv med sin trevliga innergård. I den parkliknade utomhusmiljön finns boulebana, lusthus och flertalet grillplatser.

Bostaden ligger på ett lugnt läge, med närhet till det mesta som Lund har att erbjuda. Mårtenstorget och Centralstationen och Nova Lund ligger en kort bussresa bort. Malmö, Köpenhamn och Lomma ligger inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Lund har att erbjuda.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
64 kvm
Avgift
4 290 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-24

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Van Dürens väg såldes av oss 2024-05-24. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Van Dürens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.