Föreningsgatan 48 C

Föreningsgatan 48 C

Slutpris

3 290 000 kr


Rörsjöstaden— Malmö

Föreningsgatan 48 C


Slutpris
3 290 000 kr

Rörsjöstaden— Malmö

Stilfullt renoverad med bevarade tidstypiska detaljer från tjugotalsklassicismen!

Huset som uppförts 1929 har alla de där tidstypiska detaljerna som man älskar och vill ha med högt i tak, unika fönster, djupa fönsternischer, fina takrosetter och spegeldörrar. En pampig våning som renoverats med omsorg och de moderna inslagen smälter samman på en mycket stilfullt sätt. Här trivs man i både vardagen och till fest då det finns bra sällskapsytor för trevliga tillställningar.

Med hissen tar du dig upp på fjärde våningen och välkomnas in i en hall som har bra avhängningsplats. Vidare in kommer du till ett sällskapsrum som kan användas som ett tv-rum, bibliotek, ungdomsrum, matsal med vitlaserad stavparkett och ljusa väggar. Masterbedroom är stort och luftigt med unika fönster och nya garderober från 2019. Golvet som är vitlaserad stavparkett i "Limhamnsrutan" gör sig väldigt fint med e ljusa väggarna och generösa takhöjden. Detta rum kan med enkla medel delas av till två sovrum för den som behöver det. Det mindre sovrummet passar perfekt till barnrum/arbetsrum. Vardagsrummet/köket från 2018/2019 är helt underbart med bland annat en köksö där man kan umgås vid matlagningen/festen. Smakfullt renoverat med det svarta köket från Ikea och det vita kaklet med den svarta fogningen, spot on! Badrummet med den mörka hexagonformade klinkern på golvet och det vita kaklet lagt i ett snyggt mönster med mörka fogar är riktigt häftigt. Badrummet är även utrustat med stort badkar, tvättmaskin och Ballingslöv badrumsskåp med en rund spegel ovan samt handdukstork och golvvärme.

Denna lägenhet måst upplevas! Gå in och titta i panoramavyn.


Boarea
110 kvm
Avgift
5 827 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-04-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.