Herman Forssell, ansvarig mäklare i Malmö Regementsgatan
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Herman Forssell

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Söderkulla—

Malmö




Söderkulla— Malmö


Förberedd försäljning

Söderkulla— Malmö

Totalrenoverad trerummare med inglasad balkong!


Referensnummer
447 207
Boarea
89 kvm
Rum
3 rum

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Söderkulla

Här bor ni i ett välskött och populärt område som ligger i Malmös södra delar och har många fördelar tack vare sitt geografiska läge och rika utbud av skolor, matbutiker, vårdcentral samt grönområden. Bebyggelsen i Söderkulla består till största del av flerbostadshus i varierande storlek, men det finns även några radhus samt friliggande villor.


01
Fördelar med området
Växande område Stadspuls Restauranger Butiksgata/köpcentrum Hundvänligt Stort shoppingutbud Tryggt Gym Bussar Barnvänligt Liv i rörelse Storstad Cykelbanor Parker/Grönområden

02
Service

På Söderkulla finns både Coop och Willys för den dagliga handeln. Utöver detta så har du även nära till köpcentret Mobilia och Hyllie för större inhandlingar eller shopping. Närservice såsom vårdcentral finns även att tillgå i området.


03
Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna från området är mycket goda. Här har du goda bussförbindelser utan dörren som tar dig både runt om i Malmö och Malmö med omnejd. För pendlaren med bil tar du dig med enkelhet ut på Inre Ringvägen.
Med bil nås Hyllie IP på 6 minuter, Svågertorp på 7 minuter, Sturup och Kastrup på ca 20 minuter.


04
Natur o fritid

Inom närområdet finns även matvarubutik, vårdcentral mm. För den sportintresserade finns Aura-hallen alldeles i närheten där den badminton- och bordtennisbitne har företräde. Kulladalshallen erbjuder handboll, volleyboll, basket, badminton, tennis, kampsport samt innebandy. Hyllie IP ligger endast ca 6 minuter bort och här torde den fotbollsbitne hitta rätt. Är man shoppingsugen finns två stora center väldigt nära, Mobila samt Emporia vilka lämnar litet kvar att önska ur shoppingsynpunkt. I området finns också flera stora grönområde med många allmänna lekplatser, perfekt för barnfamiljen!


05
Familjeliv

På Söderkulla finns både förskola på Tornfalken och skola från F-9 på Söderkullaskolan. Båda skolorna ligger på gångavstånd från vår lägenhet. I


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Herman!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.