Lönngatan 40f

Lönngatan 40f

Slutpris

1 145 000 kr


Malmö

Lönngatan 40f


Slutpris
1 145 000 kr

Malmö

Ljus två och en halv rummare högst upp i byggnaden!

Privatvisning erbjuds, kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning.

Vi har nu nöjet att presentera en av områdets trevligaste lägenheter. Placerad högst upp i byggnaden finner vi en ljus två och en halv rummare med smarta och väl distribuerade kvadratmeter. Från hallen når du hela lägenheten. Det rymliga och välutrustade köket har allt du kan tänkas behöva i en lägenhet, såsom rymliga arbetsytor, gott om förvaring och de tekniska installationer som du kan tänkas önska.

Vardagsrummet är ljust och öppet mot hallen, vilket ger möjlighet för mängder av olika typer av möblering. Här får du enkelt plats med allt från en större soffgrupp, TV-hörna, hyllor, bord med mera. Det halva rummet som sammankopplar vardagsrummet med övriga utrymmen är även det väldigt rymligt och möjliggör enklare möblering.

Sovrummet är lämpligt placerat i mitten av lägenheten och tillräckligt rymligt för antingen en större säng eller en mindre säng med kompletterande sovrumsmöblemang.

Förutom den smarta planlösningen får du ett enormt ljusinsläpp tack vare lägenhetens gavelplacering och höjd, vilket ger en härlig och harmonisk känsla som genomstrålar lägenheten.

Utanför lägenheten bor du nära flera grönskande områden och parker, samt matbutiker och restauranger. Ett stenkast bort finns Södervärn, vilket möjliggör enkla förbindelser till allt vad Malmö har att erbjuda. Pendlare kan på bara några minuter ta sig ut på motorvägen, och är du shoppingsugen ligger Emporia och Mobilia på några minuters bilavstånd.


Boarea
62 kvm
Avgift
4 267 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-13

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Lönngatan såldes av oss 2023-06-13. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lönngatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.