Andersgatan 11A

Andersgatan 11A

Slutpris

4 895 000 kr


Kulladal— Malmö

Andersgatan 11A


Slutpris
4 895 000 kr

Kulladal— Malmö

Renoverat radhus med trädgård i solsäkert söderläge!

Låt oss stolt presentera detta välrenoverade radhus i det så omåttligt populära Kulladal. Här bor ni på en friköpt hörntomt med en grönskade trädgård med ett stort trädäck som enkelt rymmer hela familjen. För den med gröna fingrar finns möjlighet att plantera i rabatten samt sköta om det stora plommonträdet i hörnet.

Här får ni ett välplanerat radhus med de sociala ytorna praktiskt placerade på entréplan och med sovrummen mer privat på ovanvåningen. Källaren är även inredd och kan användas som både sovrum eller gästrum. I källaren finns även tvättstuga och pannrum.

Nuvarande ägare har med både stil och noggrannhet skapat ett magiskt hem för hela familjen.
Detta vill ni inte missa!

Området kring Kulladal är väldigt lugnt och barnvänligt. Här är det nära till Kulladalsskolan, Kullavångens förskola samt Per Albin Hems förskola. Runt hörnet hittar ni stadsbussen som enkelt tar er runt hela Malmö. Med bara några minuters promenad när ni även köpcentrumet Mobilia med mataffärer, service och restauranger. För den som pendlar till Köpenhamn är det nära till både Hyllie och Triangels tågstation.


Boarea/biarea
140/70 kvm
Driftkostnad
45 882 kr/år
Tomtarea
198 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.