Dalslandsgatan 9 / Dalaplan, Malmö / Malmö

Välkommen till genomgående etta med tidstypiska attribut!

Slutpris
750 000 kr
Boarea
37.7 kvm
Avgift
2 699 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dalslandsgatan såldes av oss 2019-07-01. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Dalslandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalaplan, Malmö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tillfälle att köpa denna trevligt disponerade genomgående etta på första våningen. Lägenheten erbjuder tidstypiska attribut så som hög takhöjd och originalgolv. Då badrum ligger i anslutning till vardagsrum möjliggör detta att flytta köket till vardagsrummet och därmed få en modern planlösning samt ett separat sovrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.