Duvhöksgatan 4 A / Söderkulla / Malmö

Gavel trea eller fyra

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 105 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-10-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Duvhöksgatan såldes av oss 2020-10-19. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Duvhöksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderkulla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Söderkulla och trevliga Duvhöksgatan, med park och villa kvarter intill, ligger denna välplanerade gavel trea eller fyra. Den ligger på våning fyra, är genomgående, 85 kvm stor och har utsikt och ljusinsläpp i tre väderstreck. Lägenheten är välvårdad men med lite äldre inredning. Här finns stort vardagsrum som en gång var två rum, kök med matplats, stort bad, två bra sovrum, två klädkammare och en indragen, inglasad balkong i bästa läge. Skolan ligger på perfekt avstånd för barnfamiljen. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Söderkulla

Här bor ni i ett välskött och populärt område som ligger i Malmös södra delar och har många fördelar tack vare sitt geografiska läge och rika utbud av skolor, matbutiker, vårdcentral samt grönområden. Bebyggelsen i Söderkulla består till största del av flerbostadshus i varierande storlek, men det finns även några radhus samt friliggande villor.

Service

På Söderkulla finns både Netto och Willys för den dagliga handeln. Utöver detta så har du även nära till köpcentret Mobilia och Hyllie för större inhandlingar eller shopping. Närservice såsom vårdcentral finns även att tillgå i området.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna från området är mycket goda. Här har du goda bussförbindelser utan dörren som tar dig både runt om i Malmö och Malmö med omnejd. För pendlaren med bil tar du dig med enkelhet ut på Inre Ringvägen. Med bil nås Hyllie IP på 6 minuter, Svågertorp på 7 minuter, Sturup och Kastrup på ca 20 minuter.

Natur o fritid

Inom närområdet finns även matvarubutik, vårdcentral mm. För den sportintresserade finns Aura-hallen alldeles i närheten där den badminton- och bordtennisbitne har företräde. Kulladalshallen erbjuder handboll, volleyboll, basket, badminton, tennis, kampsport samt innebandy. Hyllie IP ligger endast ca 6 minuter bort och här torde den fotbollsbitne hitta rätt. Är man shoppingsugen finns två stora center väldigt nära, Mobila samt Emporia vilka lämnar litet kvar att önska ur shoppingsynpunkt. I området finns också flera stora grönområde med många allmänna lekplatser, perfekt för barnfamiljen!

Familjeliv

På Söderkulla finns både förskola på Tornfalken och skola från F-9 på Söderkullaskolan. Båda skolorna ligger på gångavstånd från vår lägenhet. I

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.