Harbackegatan 26

Harbackegatan 26

Slutpris

3 490 000 kr


Riseberga— Malmö

Harbackegatan 26


Slutpris
3 490 000 kr

Riseberga— Malmö

Ett hus kan bli två på tomt om 1008 kvm i Riseberga!

För den som ser möjligheterna finns här en unik möjlighet att kunna skapa något utöver det vanliga! Med en färdig del att bo i kan man sedan bygga ett nytt hus i anslutning till det befintliga. Tomten är stor om 1008 kvm med sydväst-läge, uppvuxen, grön och vacker. På fastigheten finns idag ett växthus fyllt med vindruvor. Här finns det även plats för bord och stolar. Att sitta här med ett glas vin och njuta av kvällen eller varför inte en kopp kaffe på morgonen är ljuvligt. I anslutning till huset finns det stenläggningar på både fram - och baksida, varav en del är under tak. Här finns också en fast grill att nyttja. På tomten finns ytterligare en äldre stuga vars ena del är ombyggd till grillhus. Ett generöst garage med elektrisk carport sätter pricken över I. Här finns plats för en bil, förvaring på hyllplan och en snickarbänk. I denna del är även tvättstugan placerad samt en extra toalett. Det finns en rejäl källardel byggd bredvid den färdiga delen av huset (dock ej färdigställd) avsedd för tvättstuga, verkstad, mm.
Det färdiga huset består av ett bottenplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett ovanplan med två sovrum i bra storlek samt två helkaklade badrum, ett på varje plan. Ett tredje plan finns också med ett sovloft, om så önskas. Denna fastighet är något för den händige, den som ser möjligheterna! Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
84/16 kvm
Driftkostnad
17 425 kr/år
Tomtarea
1 008 kvm
Rum
3 rum
Såld
2020-09-14

Mäklarhuset Vellinge

Denna villa på Harbackegatan såldes av oss 2020-09-14. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Harbackegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.