Annica Molander - mäklare i Vellinge

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (34 omdömen)

Jag brukar få höra att jag syns, hörs och märks- och det gör din bostad också när du säljer den med mig! Med många års erfarenhet som fastighetsmäklare kan jag ge dig det där lilla extra som behövs för att du skall bli riktigt nöjd med din bostadsaffär.

Bäst betalt!

Jag är driven, handlingskraftig och uppskattar en rak och ärlig dialog. Jag blev utsedd till årets Rookie 2009 och jag har varit topp tre mäklare för det företag jag arbetat på sedan dess och har vunnit åtskilliga priser inom företaget. Jag är en positiv människa med mycket energi. Jag älskar mitt jobb och kan med min långa erfarenhet ge dig bäst betalt. Välkommen att kontakta mig!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Annica Molander Fastighetsmäklare
Annica Molander

Fastighetsmäklare

Kontor: Vellinge
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.