Ingenjörsgatan 12 / Södertorp / Malmö

Stor trea med inglasad balkong!

Slutpris
1 875 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
3 386 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ingenjörsgatan såldes av oss 2020-09-24. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Ingenjörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södertorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in till en ljus och och välplanerad bostad i en populär förening. Bostaden erbjuder tack vare sin genomgående planlösning samt stora rum en bekväm och trevlig bostadsmiljö. I anslutning till hallen ligger köket med gott om arbetsytor och förvaring. Här finns även plats för ett större matbord om så önskas. Från hallen når du även badrummet samt ett av lägenhetens två sovrum. Vardagsrummet är stort, luftigt och lättmöblerat. Det stora fönsterpartiet bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du lägenhetens inglasade balkong som vetter in mot den lugna innergården. Bostaden erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare samt en garderobsgång mellan hall och sovrum.

Här bor ni i ett trevligt och barnvänligt område med mycket goda kommunikationer samt med närhet till all daglig service samt dagis och skolor. För pendlaren finns goda kommunikationsmöjligheter och närheten till ringvägarna gör pendlandet till en bekväm del av vardagen för den bilburna. För shopping finns Mobilia och Emporia en liten bit bort med sitt breda sortiment av butiker. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.