Ingenjörsgatan 14

Ingenjörsgatan 14

Slutpris

3 500 000 kr


Södertorp— Malmö

Ingenjörsgatan 14


Slutpris
3 500 000 kr

Södertorp— Malmö

Ljus och fräsch lägenhet för den stora familjen!

Nu presenterar vi stolt en av de mycket eftertraktade femmorna på Ingenjörsgatan 14. Idag disponeras lägenheten som en fyra men kan med enkelhet göras om till en femma igen. Bostaden nås med hiss från markplan och är belägen på våning 5 med en stor inglasad balkong perfekt placerad in mot den grönskande innergården. De stora fönsterpartierna i kök och vardagsrum bidrar till ett stort och härligt ljusinsläpp som tillsammans med fräscha ytskikt och stilrena materialval skapar en fräsch och trevlig bostadsmiljö. Genom säkerhetsdörren möts vi av en stor och ljus hall med gott om förvaringsmöjligheter samt med ett ljust klinkergolv som löper vidare in till köket och matplatsen. Köket år smakligt och påkostat renoverat och erbjuder gott om arbetsytor och förvaring. Vardagsrummet är luftigt och erbjuder en uppsjö av olika möbleringsalternativ utifrån fantasi och behov och härifrån når vi bostadens inglasade balkong. Bostadsrätten bjuder på gott om förvaringslösningar som inbyggda skjutdörrsgarderober i hallen, en rymlig walk-in closet samt plats för garderober sovrummen för ytterligare förvaring om så önskas. Lägenheten har ett badrum med dusch samt en gästtoalett som båda renoverats av tidigare ägaren ca 2006.

Här bor ni i ett lugnt område med grönskande innergård och med närhet till det mesta, bland annat Mobilia inom gångavstånd. Med goda kommunikationsmöjligheter tar du dig med enkelhet både till Malmös centrum samt till Hyllie och Emporia och för den bilburna nås ringvägarna snabbt och enkelt.

Välkommen på visning!


Boarea
131 kvm
Avgift
5 117 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
5 av 16 (Hiss finns)
Såld
2021-01-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.