Karolingatan 16 / Vita höja / Malmö

Totalrenoverad genomgående trea med stor inglasad balkong!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
3 994 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-08-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karolingatan såldes av oss 2020-08-04. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Karolingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vita höja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in till denna härliga trea som är genomgående med balkong i syd/väst och med utsikt över den trevliga innergården.
Lägenheten har fått omfattande renovering med stilrena materialval vilket du direkt märker av när du stiger in i hallen.Ljus och trevlig hall med en skjutdörrsgarderob som slukar det mesta. Det vita köket från Ikea med öppning åt vardagsrummet är stort och med gott om förvaring och plats för matbord till 4-6 personer. Här kommer den matglada familjen att stortrivas med många mysiga middagar. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för både soffgrupp och matrumsmöblemang. Från vardagsrummet når du den härliga inglasade balkongen med sol hela dagen. Det stora sovrummet har även en klädkammare och det finns gott om plats i sovrummet för ytterligare förvaring. Båda sovrummen är målade i vitt med parkett på golvet. Badrummet är helkaklat med klinker och har en rejäl dusch med INR glasdörrar, I gästtoan har man placerat in en tvättmaskin med den går så klart att byta ut mot en WC igen. Gästtoan är omkaklad med marmor-mönster och har handfat med skåp.

Föreningen har en god ekonomi med bra framförhållning.
Styrelsen arbetar aktivt för att att hålla en god samvaro på området. Skapa trygghet och gemenskap är viktigt.

Med buss nr 5 tar du dig till stan och med närhet till Ringvägen tar du dig snabbt till Jägersro köpcentrum!
Förskolor och grundskola finns i närheten.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.