Lantmannagatan 3b / Nobeltorget / Malmö

Rymlig tvåa med en härlig innergård!

Slutpris
1 190 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 512 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lantmannagatan såldes av oss 2020-01-26. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lantmannagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nobeltorget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in i denna välplanerade och genomgående tvåa med gott om förvaring och väl tilltagna sällskapsytor. Hallen erbjuder förutom fem garderober, avhängning samt ett utrymme med hyllor även en stor klädkammare som idag används om ett kontor. Badrummet med dusch, WC, handfat, handukstork samt förvaring ligger i anslutning till hallen. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för både matbord och soffgrupp och har en fransk balkong. Det sobra sovrummet ligger inåt gården och här finns plats för en dubbelsäng. Köket har en större öppning mot vardagsrummet som ger en luftig känsla. Köket går i vinkel och är i bra skick med bra arbetsytor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.