Lönngatan 36 C / Lönngården / Malmö

Rymlig renoverad 1,5:a på Lönngården!

Boarea
48 kvm
Avgift
2 664 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lönngatan såldes av oss 2020-01-26. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lönngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lönngården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här möter underbara brädgolv i original vita släta väggar som följer med genom hela bostaden. Ljuset är genomgående och kommer från både öster och väster vilket ger hemmet härligt ljus! Det är högt i tak som ger en känsla av rymd. Köket är snyggt och inrett i klassiskt vitt med bra arbetsytor och gott om plats för förvaring. Det finns matplats för 2-4 personer. Badrummet är helkaklat och bjuder på dusch. Halvan nyttjas som sovrum och har plats för dubbelsäng. I anslutning ligger en fin klädkammare. Vardagsrummet är ljuvligt, generöst, med härlig takhöjd, lamprosett och ett stort fönsterparti bestående av tre fönster i västerläge. Både soffgrupp och matsalsmöblemang får plats om så önskas. I detta hem kan man inte annat än trivas! Här bor du med kort cykelavstånd från city och Möllan med närhet till pendlarvänliga kommunikationer via Södervärn och Persborg. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.