Mellersta Tennisgränd 11 / Hyllie / Malmö

Högst upp i huset med härlig balkong inåt gården och låg avgift!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 627 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-03-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på mellersta tennisgränd såldes av oss 2020-03-18. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på mellersta tennisgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hyllie är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna upp till denna trivsamma och välplanerade lägenhet belägen högst upp i huset.
Lägenheten är ljus och har sobra materialval med en ypperlig planlösning . Hallen har avhängningsplats samt en praktisk och generös klädkammare. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning vilket gör lägenheten ytsmart med utgång till balkongen där du har eftermiddagssol och kvällssol.
I badrummet har du både förvaring och tvättmaskin/torktumlare vilket underlättar i vardagen. Sovrummet ligger inåt gården och har två garderober.
Med goda kommunikationer som enkelt tar dig in till centrala Malmö/Köpenhamn genom tåg eller buss och med närhet till Emporia med sitt enorma utbud är detta läge unikt och praktiskt.
Ett stenkast bort ligger Hylliebadet och det finns träningsmöjligheter genom flera olika träningscenter.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.