Per Albin Hanssons Väg 56 B, 8 vån / Blekingsborg / Malmö

Renoverad och kvadratsmart etta med stor inglasad balkong högt upp i huset!

Slutpris
780 000 kr
Boarea
23.5 kvm
Avgift
2 409 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
8 av 12 (Hiss finns)
Såld
2019-12-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Per Albin Hanssons Väg såldes av oss 2019-12-16. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Per Albin Hanssons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blekingsborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Per Albin Hanssons väg 56B och denna charmiga etta om 23,5 m² som under hösten genomgått en nästintill totalrenovering och nu erbjuder nya fräscha ytskikt med nymålade vita väggar, genomgående vitlackat 14 mm ekparkettgolv och helt nytt kök. Sammantaget en stilren
och inflyttningsklar lägenhet.

Lägenheten har ett generöst tilltaget allrum med bra möblerbara ytor där både säng, soffa och TV-möbel inryms och får ett härligt ljusflöde via stort fönster. Direkt anslutning till det stilrena och ljusa köket där man kan njuta av helt nya vitvaror bestående av inbyggnadsugn, induktionshäll, spisfläkt och kyl med frysfack.

Den rejält tilltagna balkongen med 6 olika skjutbara glaspartier nås från allrummet. Inglasningen gör att man kan nyttja denna under större delar av året och samtidigt uppmuntrar till mysiga kvällsmiddagar utomhus då man enkelt får plats med önskad möblering.

Vidare finns en helkaklad och stambytt dusch/WC med helt ny takdusch, en god hall/entré med plats för hatt- och skohylla samt en praktisk klädkammare som underlättar förvaring. Dessutom finns ett extra förråd på källarplan som hör till lägenheten.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till stadspuls och härliga strövområden. Bekväma avstånd till både bra kommunikationer och matvarubutiker underlättar vardagen. Föreningen är stabil och välskött med bra koll på finanserna och en väl genomtänkt underhållsplan.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.