Pilåkersvägen 4b

Pilåkersvägen 4b

Slutpris

1 600 000 kr


Dammfri— Malmö

Pilåkersvägen 4b


Slutpris
1 600 000 kr

Dammfri— Malmö

Trevlig, genomgående tvåa med öppen planlösning och inglasad balkong på populär adress

Vi har nu stolt möjligheten att presentera denna rymliga 2:a på Pilåkersvägen ute till försäljning. Bostaden är ljus och genomgående med öppen planlösning och inglasad balkong. Vackert stengolv i hallen och originalparkett i sovrum och vardagsrum ger lägenheten charm och karaktär.

I köket har man bevarat 50-talsinredningen och i kombination med platsbyggt bord som löper mellan kök och vardagsrum känns bostaden ljus och rymlig. Balkongen är utrustad med trägolv och infravärme som gör det möjligt att njuta av balkongen året runt. Det finns en mysig innergård med gemensamma utemöbler och grill att nyttja under sommarhalvåret.

Läget är idealt med promenadavstånd till havet, Ribbersborgsstranden, Pildammsparken och Rönneholmsparken. Flera matbutiker, caféer och restauranger finns alldeles runt hörnet. För dig som vill åka kommunalt finns busshållplats nära och ett stenkast bort ligger knutpunkten Triangeln där du kan ta dig till Kastrup och Köpenhamn på bara 30 minuter.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
57 kvm
Avgift
4 772 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-03-22

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Pilåkersvägen såldes av oss 2023-03-22. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Pilåkersvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.