Rännemästaregatan 18 / Valdemarsro / Malmö

Bekvämt med låg drift och barnvänligt i grön och skön miljö

Slutpris
3 320 000 kr
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
26 121 kr/år
Tomtarea
250 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-17
Bostaden är såld!

Denna radhus på Rännemästaregatan såldes av oss 2020-06-17. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Rännemästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valdemarsro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett gavel radhus med låg driftskostnad fördelat på välskötta 117 kvm bestående av 5 rok och två rymliga badrum placerat i en lugn grön oas i Valdemarsro mellan Kirseberg och Bernstorp. En härligt lummig och välskött liten trädgård tillhör samt garage. Huset byggdes som energihus och har därför låg uppvärmningskostnad. Området är barnvänligt med förskola intill. Här är goda kommunikationer, bra möjligheter till fritidsaktiviteter i omgivande grönområde och inköpsmöjligheter av alla slag i närliggande shoppingcenter. Kort och gott, bekvämt, trivsamt och prisvärt boende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.