Sallerupsvägen 26A / Ellstorp / Malmö

Välplanerad tvåa på populära Ellstorp!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
53.5 kvm
Avgift
2 974 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sallerupsvägen såldes av oss 2020-05-11. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Sallerupsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ellstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen upp till fjärde våningen och till denna välplanerade tvårummare på populära Ellstorp!
Bostaden är genomgående med ett stort ljust vardagsrum där det ryms soff- och matbordsmöbelemang. Köket är ljust och modernt med bra förvaringsmöjligheter och sovrummet är rymligt. Som pricken över i:et så kan man njuta av utsikten på bostadens balkong.
I närområdet har du allt du behöver. Värnhemstorget och köpcentret Entré gör att du kan välja och vraka på olika matställen, caféer, bagerier och matbutiker. Några minuter bort ligger station Östervärn som tar dig vidare till både Hyllie och Triangeln och in till city tar du dig snabbt både till fots och med cykel. Samtidigt bjuder föreningens innergård och Ellstorpsparken in till vila och lugn. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ellstorp

Varmt välkomna till lugna och sköna Ellstorp, en stadsdel som ligger i utkanten av centrala Malmö. Vill du bo med närhet till citypulsen men också i ett lugnt och tryggt område är Ellstorp perfekt för dig. Bebyggelsen i Ellstorp är till största del lamellhus med en stor gård i centrum. Idag är det populärt bland de som vill bo bland gröna ytor och med cykelavstånd till centrum.

Service

Här är det nära till diverse livsmedelsbutiker och inom kort promenadavstånd finner vi köpcentret Malmö Plaza och Värnhems busscentral samt ett stort utbud med restauranger och butiker.

Fritid

På värnhemstorget finns även ett stort utbud av olika gym och träningslokaler för den aktiva.

Kommunikationer

Bussen som tar dig in till stan eller till centralstationen går precis utanför området. Annars kan du på en kort promenad ta dig till värnhemstorget som är en knutpunkt för den lokala busstrafiken. I närheten finns även den nybyggda tågstationen, östervärns tågstation, som tar dig direkt ut på järnvägsringen runt Malmö och vidare. Om man har bil kan man mycket snabbt ta sig ut på E6an norrut mot exempelvis lund eller Yttre ringvägen söderut mot Danmark.

Grönområde

De stora gräsytorna skapar en härlig känsla och är viktiga för områdets karaktär. Ellstorpsparken är ett stort plus med området, där finns det både lekplats och hundrastgård.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.