Smålandsgatan 20a / Dalaplan, Malmö / Malmö

Slutpris
1 270 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 105 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Smålandsgatan såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Smålandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalaplan, Malmö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenteras stolt denna nyrenoverade 40-tals pärla ett stenkast från Mobilia och Pildammsparken. Här bor ni en halv trappa upp på 53 välplanerade kvadratmetrar med genomgående planlösning, härligt ljusinsläpp och generös takhöjd. En lägenhet som måste upplevas helt enkelt!
Lägenheten erbjuder ett nyrenoverat kök i stilrent grått utförande och mässingdetaljer, ett gårdsvänt sovrum, stort och öppet vardagsrum, rymlig klädkammare och nyrenoverat badrum med Kvalitetsdokument.
Ni bor dessutom i en välskött förening med låg belåningsgrad och väl omhändertagna byggnader.

Närområdet erbjuder närhet till matbutiker och shopping via Mobilia såväl som Triangeln. Via en kort promenad når ni Pildammsparken och dess härliga grönområden och för pendlaren når ni med enkelhet både Södervärn och Triangelns station.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.