Soprangatan 20 / Almvik / Malmö

Stor trea med områdets bästa uteplats i söderläge!

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
6 515 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Soprangatan såldes av oss 2020-10-01. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Soprangatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenteras stolt denna trerumslägenhet med stor uteplats, som med enkelhet kan göras till fyra rum och kök. Till bostaden hör en stor uteplats, belägen i söder. Här kan man möblera med bord och stolar, njuta av middagar och morgonkaffet, men även plantera blommor.
Lägenheten är välplanerad med ett stort kök med plats för matbord och gott om arbetsytor, ett badrum och en gästtoalett, gott om förvaringsutrymmen och väl tilltagna rum. Idag nyttjas vardagsrummet som både matsal och tv-hörna, men man kan dela av vardagsrummet för att få yttligare ett sovrum.

Föreningen har en mycket trevlig och inbjudande känsla. Det är barn som leker på områdets lekplatser men samtidigt finns det ett behagligt lugn i området. Här finns närhet till både skola och dagis. Med bra busskommunikationer når du enkelt Malmös stadskärna och kan cykla till Emporia på 10 minuter.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.