Stålbrandsgatan 2B

Stålbrandsgatan 2B


Södra Sofielund— Malmö

Stålbrandsgatan 2BSödra Sofielund— Malmö

Mysigt gathus i riktigt bra skick och eget garage!

Nu erbjuder vi ett mysigt gathus i eftertraktade Södra Sofielund. Här har det mesta är renoverats under de senaste åren, bara att flytta rakt in och njuta av livet. Här bor ni nära city i ett oerhört trivsamt hem fördelat på 1 1/2 plan och eget garage. Tomten är dessutom friköpt, väldigt enkel att sköta och driftkostnaderna låga.

Huset har i stort sett totalrenoverats invändigt bl.a nya golv, kök, badrum och två nya sovrum. Här erbjuds stora sociala ytor, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på nedervåningen och ljusinsläpp från flera håll som skapar underbar rymd på nedre plan. Här finns även tvättstuga och ett nyrenoverat badrum. Ovanvåningen erbjuder tre bra sovrum samt ett rymligt badrum med badkar. För den som vill ha ett fjärde sovrum så finns det plats på nedervåningen för att skapa det.

Den lummiga trädgården ligger på tyst och insynsskyddat läge, här finns inglasat uterum och mycket grönska. På tomten finns även ett stort garage och uppställningsplats för bil framför garaget.

Geografiskt har du ett flertal närlivs, restauranger och bageri i ditt närområde. Bara en kort promenad bort (700 meter) finns Mobilia Shoppingkvarter med bl.a Ica Kvantum, Willys, Systembolag, Clas Ohlson, och mängder av andra butiker, samt caféer, restauranger och även biograf! En promenad åt andra hållet tar dig till både Triangeln (shopping+tåg), knutpunkten Södervärn och Möllevångstorget med dess enorma utbud av restauranger. Även nära till vackra Pildammsparken med möjlighet till utegym, motionsspår och andra fritidsaktiviteter, samt Folkets Park med många familjevänliga aktiviteter.

Här kan du med andra ord både äta kakan och ha kvar den, genom att kunna leva villaliv samtidigt som du har gångavstånd till det mesta som Malmö erbjuder. Varmt välkomna på visning!


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
36 604 kr/år
Tomtarea
213 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Stålbrandsgatan såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Stålbrandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad