Godsägaregatan 20

Godsägaregatan 20

Slutpris

3 900 000 kr


Mörarp— Helsingborg

Godsägaregatan 20


Slutpris
3 900 000 kr

Mörarp— Helsingborg

Enplanshus med källare på familjevänligt och lugnt område.

Varmt välkomma till denna trevliga enplansvilla med källare på ett familjevänligt och lugnt område. Här bor man med gångavstånd både till Mörarp tågstation, mataffär och Mörarp skola.

Man parkerar smidigt bilen antingen på den stora uppfarten eller inne i det tillhörande garaget. Huset har sedan två ingångar, en via uppfarten in i hallen på entréplanet och en ingång ned till källaren. Hallen är rymlig och ljus. Den har god förvaring i skjutdörrsgarderob och har inledningsvis klinkergolv sedan parkettgolv. Till vänster har vi de stora sällskapsytorna i vinkel med utrymme både för en stor soffgrupp samt stor matplats. Matplatsen har även öppen planlösning med köket som skiljs åt av en köksö. Köket är modernt med vit inredning och är utrustat med stor kyl och frys, inbyggd ugn, diskmaskin, spishäll, fläkt samt vask. Från köket har man utgången till det stora uterummet. Uterummet och den del av trädgården ligger i västerläge och har sol från lunch tills den går ner på kvällen. På entréplanet har vi vidare tre sovrum och ett badrum med badkar.

Källarplanet erbjuder en stor gillestuga med golvvärme, två rum som kan användas som sovrum, gästrum, kontor m.m., badrum, tvättstuga, pannrum, samt förråd och bastu.

Här bor man i ett lugnt kvarter i populära Mörarp som strategiskt ligger otroligt bra med närhet till bland annat Helsingborg och Bjuv. På ca 12 minuter är man på omtalade köpcentrumet Väla med sina nästan 200 butiker och stora livsmedelsbutiker, systembolaget, träningsanläggningar och mycket mer runt omkring. På promenadavstånd finner man Ica, pizzeria, skola, busshållplats och trevliga promenadstråk. Ett kvarter och hem att trivas i!


Boarea/biarea
99/99 kvm
Driftkostnad
42 200 kr/år
Tomtarea
743 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-06-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Godsägaregatan såldes av oss 2021-06-17. Se alla våra försäljningar i Mörarp samt även på Godsägaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.