Ängavångsgatan 94

Ängavångsgatan 94

Slutpris

2 825 000 kr


Ödåkra

Ängavångsgatan 94


Slutpris
2 825 000 kr

Ödåkra

FINT BR-RADHUS I TVÅ PLAN MED HÄRLIG TOMT!

Nu finns det äntligen chans att förvärva detta fina parhus i bostadsrättsform som är uppdelat i två plan med en fantastiskt tomt med ett trädäck.

Välplanerad och modern planlösning som har ett genomgående ekparkettgolv på både första och andra plan. Bostaden för er som söker radhus-känslan med egen uppfart, uteplats och allt är nytt. skönt att slippa renovera det första man gör utan här är det bara att flytta in direkt. In genom hallen slås man av det härliga ljusinsläppet och det finns goda förvaringsutrymmen. Det första sovrummet av fyra ligger i anslutning till hallen, ett rum med plats till säng, skrivbord och förvaring. Det finns två badrum, ett på vardera plan som går i samma stil med plastmatta och sedan kakel på väggarna. Fräscha, rymliga badrum med dusch och det där nere har på ena sidan tvättavdelningen med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Bostadens mittpunkt blir den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som får ett trevligt ljusinsläpp som bildar en härlig rymd. Stilrent kök från Vedum med en mycket fin bänkskiva med karaktär. Ett kök som gör det kul att laga mat och högkvalité på vitvarorna som är från märket Bosch. Detta rum kan inredas med såväl soffgrupp som stort matbord. Från vardagsrummet når man trädäcket. Ett stort trädäck som är fullt möblerbart med stolar och bord.

Ovanvåningen är inredd med tre sovrum i olika storlekar där alla rymmer säng och förvaring. Rummet till höger när man kommer upp är möjligheternas rum som kan inredas till ett kontor, sovrum, gästrum, walk-in-closet eller varför inte spelrum. Här finns även det andra badrummet med dusch och en klädkammare.

Här bor man i ett omtyckt område som bara växer som har naturen som granne och stora köpcentrumet Väla med sina 200 butiker på andra sidan. På promenadavstånd har man bra bussförbindelser, pågatåget, skolor, apotek, träningsanläggningar och mycket mer. Ett lugnt och barnvänligt område, välkomna till Ödåkra!


Boarea
120 kvm
Avgift
5 313 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-29

Mäklarhuset Helsingborg

Denna parhus på Ängavångsgatan såldes av oss 2019-10-29. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Ängavångsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.