Ängavångsgatan 94 / Ödåkra

FINT BR-RADHUS I TVÅ PLAN MED HÄRLIG TOMT!

Slutpris
2 825 000 kr
Boarea
120 kvm
Avgift
5 313 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-29
Bostaden är såld!

Denna parhus på Ängavångsgatan såldes av oss 2019-10-29. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Ängavångsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ödåkra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det äntligen chans att förvärva detta fina parhus i bostadsrättsform som är uppdelat i två plan med en fantastiskt tomt med ett trädäck.

Välplanerad och modern planlösning som har ett genomgående ekparkettgolv på både första och andra plan. Bostaden för er som söker radhus-känslan med egen uppfart, uteplats och allt är nytt. skönt att slippa renovera det första man gör utan här är det bara att flytta in direkt. In genom hallen slås man av det härliga ljusinsläppet och det finns goda förvaringsutrymmen. Det första sovrummet av fyra ligger i anslutning till hallen, ett rum med plats till säng, skrivbord och förvaring. Det finns två badrum, ett på vardera plan som går i samma stil med plastmatta och sedan kakel på väggarna. Fräscha, rymliga badrum med dusch och det där nere har på ena sidan tvättavdelningen med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Bostadens mittpunkt blir den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som får ett trevligt ljusinsläpp som bildar en härlig rymd. Stilrent kök från Vedum med en mycket fin bänkskiva med karaktär. Ett kök som gör det kul att laga mat och högkvalité på vitvarorna som är från märket Bosch. Detta rum kan inredas med såväl soffgrupp som stort matbord. Från vardagsrummet når man trädäcket. Ett stort trädäck som är fullt möblerbart med stolar och bord.

Ovanvåningen är inredd med tre sovrum i olika storlekar där alla rymmer säng och förvaring. Rummet till höger när man kommer upp är möjligheternas rum som kan inredas till ett kontor, sovrum, gästrum, walk-in-closet eller varför inte spelrum. Här finns även det andra badrummet med dusch och en klädkammare.

Här bor man i ett omtyckt område som bara växer som har naturen som granne och stora köpcentrumet Väla med sina 200 butiker på andra sidan. På promenadavstånd har man bra bussförbindelser, pågatåget, skolor, apotek, träningsanläggningar och mycket mer. Ett lugnt och barnvänligt område, välkomna till Ödåkra!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Ödåkra

Ödåkra ligger ca 8km norr om Helsingborgs centrum. Närheten till Helsingborg har gjort orten väldigt populär. Ödåkra består av blandad bebyggelse, det är grönt, lugnt och barnvänligt.

Nöje

I Ödåkra ligger Väla Köpcentrum. Det är ett av Sveriges största köpcentrum med sina 200 butiker. Här finns allt från restauranger och cafèer, trendiga lokala butiker till stora internationella butikskedjor. Det finns även IKEA, större sportbutiker, elektronik och livsmedelsbutiker, systembolag mm på samma område. Den gamla spritfabriken i Ödåkra har på senare år fått nytt liv. Här samsas olika butiker och cafèer, och det har blivit en självklar samlingspunkt för många Ödåkrabor. Det är också väldigt nära in till Helsingborgs city med stadens stora utbud av restauranger, cafèer, teater och musikarrangemang.

Fritid

Området inbjuder till en aktiv fritid. Förutom Toftavallen, som främst används för fotboll, finns även en sporthall för tennis och ett ridhus. Det finns en bouleförening och scoutkår. I närheten av Gläntaskolan och vid fotbollsplanerna, ligger ett sk Bootcamp-utegym. Det finns skog och naturreservat, Väla naturreservat, där det finns alla möjligheter till olika fritidsaktiviteter såsom cykling, löpning och rofyllda promenader.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Det finns en tågstation och goda bussförbindelser. Ödåkra ligger i anslutning till motorvägarna E6/E20 och E4.

Familjeliv

I närområdet finns flera förskolor och två F-9 skolor; Gläntanskolan och Svensgårdsskolan.

Liknande bostäder i närheten