Tellusgatan 13a

Tellusgatan 13a

Slutpris

1 700 000 kr


Björka— Ödåkra— Helsingborg

Tellusgatan 13a


Slutpris
1 700 000 kr

Björka— Ödåkra— Helsingborg

VÄLPLANERAT RADHUS PÅ TVÅ PLAN I OMTYCKTA ÖDÅKRA!

Nu finns chansen att förvärva detta fina bostadsrättsradhus med en fin uteplats i ett soligt västerläge. Välkomna till Tellusgatan 13a!

Bostaden erbjuder en välplanerad och rymlig planlösning med generösa ytor i varje rum och ett härligt ljusinsläpp. In välkomnas man av en ljus och rymlig hall med plats till att häng av sig ytterplaggen. Köket finner vi i anslutning till hallen på vänster sida som går i ljusa kulörer på luckorna och en mörk skiva som snyggt bryter av. Goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter tack vare dess över och underskåp. I anslutning till köket hittar vi det stora badrummet som är utrustad med badkar. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med utrymme för stor soffgrupp där vi även har utgången till den fina trädäcket som är full möblerbart.

På ovanvåningen hittar vi tre ljusa och rymliga sovrum med plats till säng och förvaring i samtliga och de andra badrummet som är utrustad med dusch och dessutom renoverades 2020.

Förvaring är något som det finns gott om då vi på framsidan och baksidan har förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Här bor man i ett omtyckt område med goda kommunikationer och service. Det är ett barnvänligt område med lekplatser och grönområden som har promenadavstånd till skola, förskola, idrottshall, bibliotek, köpcentrumet Väla med dess breda utbud av cirka 200 butiker. Runt Väla finns även annat utbud som Nordic Wellness, apotek, restauranger, flera livsmedelsaffärer m.m.


Boarea
104 kvm
Avgift
6 631 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-11-04

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Tellusgatan såldes av oss 2021-11-04. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Tellusgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.