Bödkaregatan 15

Bödkaregatan 15

Slutpris

1 150 000 kr


Örkelljunga

Bödkaregatan 15


Slutpris
1 150 000 kr

Örkelljunga

Enplansvilla med källare på barnvänligt område!

Perfekt familjevilla med ett lugnt läge och närhet till service och skola! Här erbjuds en trivsam enplansvilla med källare och en härlig insynsskyddad tomt som passar stora som små! Med sovrum, badrum, kök och vardagsrum i entréplan, gott om bonusytor i källaren och en stor härlig trädgård. På Bödkaregatan 15 bor du på 84kvm fördelat på ett plan och ytterligare 84kvm källare. Här erbjuds en stor tomt med grönska, gott om plats för lek och flera uteplatser. Huset är belägen på lugnt och fridfullt läge men ändå med närhet till det mesta.

Här finns det stora möjligheter att sätta din egen prägel och få det precis som du vill. Optimalt läge för dig som vill bo på ett lugnt läge men ändå med gång- och cykelavstånd till det mesta man kan önska sig. Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare. Varmt välkomna att anmäla till visning!


Boarea/biarea
84/84 kvm
Driftkostnad
25 645 kr/år
Tomtarea
1 134 kvm
Såld
2019-09-30

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på bödkaregatan såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Örkelljunga samt även på bödkaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.