Bödkaregatan 15 / Örkelljunga

Enplansvilla med källare på barnvänligt område!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea/biarea
84/84 kvm
Driftkostnad
25 645 kr/år
Tomtarea
1 134 kvm
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna villa på bödkaregatan såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Örkelljunga samt även på bödkaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av bödkaregatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt familjevilla med ett lugnt läge och närhet till service och skola! Här erbjuds en trivsam enplansvilla med källare och en härlig insynsskyddad tomt som passar stora som små! Med sovrum, badrum, kök och vardagsrum i entréplan, gott om bonusytor i källaren och en stor härlig trädgård. På Bödkaregatan 15 bor du på 84kvm fördelat på ett plan och ytterligare 84kvm källare. Här erbjuds en stor tomt med grönska, gott om plats för lek och flera uteplatser. Huset är belägen på lugnt och fridfullt läge men ändå med närhet till det mesta.

Här finns det stora möjligheter att sätta din egen prägel och få det precis som du vill. Optimalt läge för dig som vill bo på ett lugnt läge men ändå med gång- och cykelavstånd till det mesta man kan önska sig. Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare. Varmt välkomna att anmäla till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.