Petréns Allé 62

Petréns Allé 62

Slutpris

2 000 000 kr


Ramlösa— Helsingborg

Petréns Allé 62


Slutpris
2 000 000 kr

Ramlösa— Helsingborg

Bostadsrättsradhus på gavelläge i Ramlösa!

Snart presenteras denna fina bostadsrättsradhus i omtyckta Ramlösa, Välkomna till Petréns Allé 62!

Uppdelat på två plan om totalt 105,5 kvm välkomnar detta bostadsrättsradhus er med en rymlig hall med god plats till att hänga av er ytterplaggen. Direkt i anslutning till hallen på vänster sidan finner ni ett helkaklat badrum utrustad med dusch. Ett fint kök från IKEA finner ni till höger om hallen som erbjuder goda arbetsytor samt komplett maskinpark med plats till matbord. Vidare in når ni vardagsrummet som bjuder på ett härligt ljusinsläpp samt goda sociala sällskapsytor med plats till möblemang och större matbord. Härifrån har når ni det inglasade uterummet som är fullt möblerbart med fin vy över den insynsskyddade och grönskande trädgården.

På ovanplan finner ni tre väldisponerade sovrum med säng och förvaring, en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter samt ett nyare badrum utrustad med badkar.

I Ramlösa bor ni i ett grönt och tryggt område med cykelavstånd till Helsingborgs Centrum, Ramlösa tågstation och en på kort tid tar ni er ut på motorvägen som tar er mot såväl Malmö och Göteborg. Man bor med närhet till skolor, förskolor, vårdcentral, mataffär och busshållsplats. Ett stenkast bort finner vi den fantastiska Ramlösa Brunnspark med sina historiska inslag.

Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!


Boarea
105.5 kvm
Avgift
7 330 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-12-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Petréns Allé såldes av oss 2023-12-20. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Petréns Allé.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.