Båtögatan 9 / Rydebäck / Helsingborg

Stor familjevilla i fint omhändertaget skick. Besiktigad och försäkrad.

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
180 kvm
Driftkostnad
33 961 kr/år
Totalareal
491 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna villa på båtögatan såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Rydebäck samt även på båtögatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rydebäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu är det dags för nästa ägare att få flytta in och trivas på Båtögatan 9 i Rydebäck. Huset som endast har haft en ägare sedan det byggdes är väldigt välskött och ägarna har hanterat det med stor omtanke. Huset är besiktigat och försäkrat mot dolda fel.

Huset är byggt i 1½ plan och boytan är hela 180 kvm. med badrum på både entréplanet och på ovanvåningen. På entréplan finns en gästtoalett, kök med matplats, tvättstuga med utgång till stort uterum, vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matsalsmöblemang samt med utgång till trädgården, badrum med badkar och dusch, en klädkammare samt tre av husets fem sovrum. Ovanvåningen erbjuder de resterande två sovrummen, ett stort allrum, badrum med bastu samt en klädkammare.

Allrummet på ovanvåningen är perfekt för lek och bus eller större träffar med familj och vänner. Allrummet är stort, och kan därför lätt byggas om till ett mindre allrum och ytterligare ett sovrum om behov/önskemål av det finns.

Huset har även en välskött trädgård med mycket plats för umgänge och lek.

Den stora uppfarten av fin byasten på framsidan, erbjuder plats för parkering av flera bilar.

Detta är ett fantastiskt boende för såväl den mindre som den större familjen.

Här bor man med promenadavstånd till Rydebäck centrum med mataffär, apotek, pizzeria, bibliotek, vårdcentral m.m. Det är också nära till Rydebäcksskolan, Rydebäck tågstation och allt som familjevänliga Rydebäck har att erbjuda som exempelvis idrottshall och fotbollsplan med konstgräs. Rydebäck ett grönt och barnvänligt område, med stranden inpå knuten och golfbana inom räckhåll, vilket gör det väldigt attraktivt för de flesta. De goda kommunikationerna och närheten till Helsingborg, gör att man lätt kan ta del av stadens utbud av kultur, bio, teater, konserter, restauranger mm.

I Rydebäck finns det två grundskolor Rydebäckskolan F-9, samt Rydebäcks Montessoriskola F-6. Det finns ett par förskolor, bl.a. Vindögatans förskola och Förskolan Blidögatan.

Varmt välkommen på visning med oss på Mäklarhuset.

Besök gärna samfällighetens hemsida. http://www.huvudskar.org/

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration