Helleforsvägen 15

Helleforsvägen 15

Slutpris

4 675 000 kr


Saxtorpskogen— Saxtorp— Landskrona

Helleforsvägen 15


Slutpris
4 675 000 kr

Saxtorpskogen— Saxtorp— Landskrona

Villa i genuin skogsmiljö!

Välkommen till denna fina och välskötta villa belägen i hjärtat av Saxtorpskogen – en sann oas för den som värdesätter både komfort och natur. Denna välskötta fastighet erbjuder en genuin skogskänsla och en avkopplande miljö. Genomtänkt och funktionell planlösning och stora fönsterpartier i kök och vardagsrum som ger fint ljus och underbar utsikt över den stora tomten som smälter samman med den frodiga skogen. Kaminen i vardagsrummet uppskattas under de kalla månaderna, med både värme och mysfaktor. Det finns ett dubbelgarage med intilliggande förråd, perfekt för bilentusiasten eller den som behöver extra förvaringsutrymme. Utöver garaget finns en biluppställningsplats som rymmer upp till tre bilar, vilket ger bekvämlighet för både familj och gäster. Den stora tomten erbjuder många möjligheter för både rekreation och odling. Här finns gott om utrymme för barnens lek, sommarens trädgårdsfester eller för den trädgårdsintresserade att skapa sin egen gröna oas. Det finns en lekplats ett stenkast från huset, vilket kan glädja de mindre barnen. Tomtens naturliga skogskänsla skapar en perfekt balans mellan vild natur och vårdad trädgård.


Boarea
134 kvm
Driftkostnad
33 071 kr/år
Tomtarea
2 028 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-06-07

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Helleforsvägen såldes av oss 2024-06-07. Se alla våra försäljningar i Saxtorp samt även på Helleforsvägen.

Boka värdering

Jonny Svantesson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.