Djupadalsvägen 25 D - andel 6

Djupadalsvägen 25 D - andel 6

Slutpris

510 000 kr


Vik— Simrishamn

Djupadalsvägen 25 D - andel 6


Slutpris
510 000 kr

Vik— Simrishamn

Magnifikt semesterboende i fin miljö!

Andelsboende i bostadsrättsform, en bekymmersfri ägarform för dig som vill fokusera på avkoppling. Husen präglas av genomtänkt design med hög kvalitet i materialvalen. Detta tillsammans med ett färdigmöblerat koncept med generös utrustning är förutsättningarna de bästa för att du ska trivas när du än kommer och nyttjar dina veckor under året. En andel består av fem veckor och de veckor man inte kan nyttja själv får hyras ut i andra hand. Det ingår två elcyklar som du använder fritt under din vistelse. Det är nära ner till havet och de pittoreska delarna av Viks fiskeläge, härifrån har man vackra vyer mot Stenshuvud bortom milslånga stränder. Mot söder överraskar spännande klipphällar och rofyllda vikar där du fint kan bada. Promenadstråket vid havet mellan Vik och Baskemölla med sina hedar och skogsdungar ses av många som det bästa av alla. Österlen är rikt på upplevelser och för dig som spelar golf så finns både Djupadals hedlandsbana som i praktiken ligger med utslag från din egen terrass, och lite längre bort vid havet ligger Lilla Vik parkbana. I detta huset, hus D, är det tillåtet att ta med husdjur. OBSERVERA: Det är inte tillåtet att gå runt på området och runt huset utanför bokad visningstid.


Boarea
79.4 kvm
Avgift
1 040 kr/mån
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2023-02-08

Mäklarhuset Simrishamn

Denna lägenhet på Djupadalsvägen såldes av oss 2023-02-08. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Djupadalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.