Djupadalsvägen 25 E - andel 1

Djupadalsvägen 25 E - andel 1

Slutpris

500 000 kr


Vik— Simrishamn

Djupadalsvägen 25 E - andel 1


Slutpris
500 000 kr

Vik— Simrishamn

Högt läge med utsikt över Djupadals golfbana.

Välkommen till ett bekymmersfritt andelsboende för avkoppling och njutning. Här erbjuds ett färdigmöblerat koncept med högkvalitativ utrustning och genomtänkt design. Din andel består av fem veckor som är fördelade över året, så du har möjlighet att uppleva Österlen alla årstider. Under din vistelse kan du även använda de två elcyklarna som ingår fritt. Läget är fantastiskt med närhet till havet, Stenshuvud och Knäbäckshusen. Här finns det många fantastiska promenadstråk, inklusive Skåneleden som passerar genom Vik. För dig som gillar golf finns det två banor på Vik. Djupadals hedlandsbana ligger praktiskt taget med utslag från din egen terrass, medan Lilla Vik parkbana ligger en bit bort vid havet. I detta huset, hus E, är det tillåtet att ta med husdjur, så att hela familjen kan vara med och njuta av semestern. Tveka inte att kontakta oss för mer information om detta andelsboende. Observera! Det är inte ok att vandra runt huset utan bokad tid, kontakta fastighetsmäklaren om ni vill besöka huset.


Boarea
79.4 kvm
Avgift
1 040 kr/mån
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2023-09-03

Mäklarhuset Simrishamn

Denna lägenhet på Djupadalsvägen såldes av oss 2023-09-03. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Djupadalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.