Djupadalsvägen 25 E - andel 5
Djupadalsvägen 25 E - andel 5
Sara Ekblom, ansvarig mäklare i Simrishamn
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Sara Ekblom

Ansvarig mäklare

Till salu

Djupadalsvägen 25 E - andel 5

Utgångspris

525 000 kr


Utgångspris

525 000 krVik— Simrishamn

Djupadalsvägen 25 E - andel 5


Till salu
Utgångspris
525 000 kr

Vik— Simrishamn

Högt läge med utsikt över Djupadals golfbana. Tillåtet att ta med husdjur.

Semesterboende med panoramautsikt och med möjlighet att ta med husdjur. Det är ett fräscht och fullutrustat boende vilket är bekvämt och bekymmersfritt. Detta andelsboende ger rätt att nyttja huset fem veckor per år, jämnt fördelade över året så man får möjlighet att uppleva denna fina plats under alla årstider. Njut av närheten till bl a Rörums backar, havet och Stenshuvud. Här finns något för alla som gillar att vara ute i naturen. Två elcyklar finns att använda så man tar sig smidigt runt för utflykter längs kusten eller till de charmiga byarna i närheten. Vakna upp till en enastående utsikt över golfbanan varje morgon - för den med golfintresse så kan man inte bo mycket bättre. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka en visning. Observera - det inte är ok att gå runt på föreningens område på egen hand.


Utgångspris
525 000 kr
Boarea
79.4 kvm
Avgift
1 249 kr/mån
Rum
3 rum (1 sovrum)


Aktuella visningar


Onsdag 06 mars

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka

Lördag 09 mars

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka

Mäklarhuset Simrishamn

Kontakta Sara eller Helena för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

Upptäck med smarta digitala verktyg
Rumsbeskrivning

01
Entréhall

Välkomnande hall med klinkergolv, öppet mot vardagsrum och kök. Här finns städskåp samt plats att hänga ytterkläder och ställa skor. Uppgång till övre plan.

Städskåp finns nödvändig städutrustning. Ytterdörr är utrustad med elektroniskt kodlås, Yale Doorman.


02
Vardagsrum med öppen plan med kök

Inrett upp i nock med vitvaxad, stående träpanel i tak, infällda spotlights, gavelvägg med stora fönster upp till nock med fantastisk utsikt över Djupadals hedlandskap. Vind och solstyrd markis. Vitlaserat ekparkettgolv, utgång till trädäck. Kamin.

Inredning: Soffa, två fåtöljer, soffbord. Matbord med sex stolar. Tv samt två Sonos högtalare.


03
Uteplats

Från kök/vardagsrum har man utgång till trädäck som ansluter till stora uteplatsen mot väster som har fantastisk utsikt över intilliggande golfbana.

Utemöbler: På stora trädäcket finns matbord, litet cafébord och sex stolar. Vind och solstyrd markis utmed hela husgaveln.


04
Kök

Inredning från Ballingslöv - Solid Pärlgrå. Vit bänkkakel och laminatbänkar "virrvarr". Rostfria vitvaror från Electrolux; induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnads ugn samt micro, diskmaskin samt kyl/frys.

Utrustning: Fullt utrustat med utensilier för vardaglig vistelse och bruk.


05
Sovrum

Vitlaserat ekparkettgolv, tre garderober.

Inredning: Dubbelsäng (160 cm), sängbord, sänglampor, spegel. Madrasskydd, täcken och kuddar för två personer, överkast.


06
Kombinerat bad- och tvättrum

Klinkergolv, golvvärme, kaklade väggar. Toalett, handfat nedsänkt i inredning med lådor, duschhörna. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Värmepannan står här.


07
Allrum/sovloft

Vitlaserat ekparkettgolv, vitvaxad, stående träpanel i tak, öppet ner över allrum med ljusgenomsläpplig avskärmning ner mot entréplanets allrum.

Inredning: Bäddsoffa (2 pers), fåtölj, soffbord, bänk med smart-TV, Sonos högtalare för TV. Kuddar, sovkuddar och täcken för två personer, madrasskydd och överkast.


08
Toalett

Klinkergolv, vävade/målade väggar, toalett och handfat.


09
Angående Interiörbilder

Interiörbilderna i annonsen är från hus A.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

79,4 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

3 (1 sovrum)

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2021

Kommentar, byggnad

Byggteknisk beskrivning;
Grund: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel Kebony
Fönster: 3-glas isoler trä/utsida aluminium
Tak samt plåtdetaljer: Aluzink
Vatten/avlopp: Kommunalt
Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation

Värme och ventilationsanl.

Vattenburen värme via Frånluftsvärmepump Nibe 370.

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Djupadal 25 består av 50 andelar fördelat på fem hus i 1 1/2 plan som vardera är 79,4 m². Husen är uppförda på fastigheterna Viks Fiskeläge 47:8 och 47:10, som kedjehus i grupp om två + tre hus.

Övriga utrymmen

Förråd finns i separat byggnad i anslutning till parkeringen, här förvaras elcyklar (två st), kolgrill och under vintern dessutom husets utemöbler. Vidare finns hyllor där varje andelsägare i märkt plastback kan förvara saker (begränsad mängd) som man inte vill släpa fram och tillbaks. I förrådet finns också plats för några golfbags under vistelsen.

Gemensamt teknikrum finns i anslutning till parkering. Gemensam plats för sopor samt vedförråd finns nere vid vägen norr om hus A.


03
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Fiber.


04
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Varje hus har en egen reserverad parkeringsplats. Laddare för elbil finns.
Dessutom finns gästparkeringsplatser varav en i handikappstorlek.


05
Övrigt

Observera! Det är inte ok att vandra runt huset utan bokad tid, kontakta fastighetsmäklaren om ni vill besöka huset.

Som andelsägare har man rätt att vistas i lägenheten fem veckor per år. I detta huset, hus E, är det tillåtet att ta med husdjur. Rökning är självklart förbjudet!

Andelen ger nyttjanderätt var 10:e vecka och varje år flyttas andelens veckonummer en vecka fram, dvs den som första året har veckorna 1, 13, 23, 33 och 43 har året därpå veckorna 2, 14, 24, 34 och 44.

De två veckor som blir över, vilka varje år är vecka 3 och 4, disponeras för underhåll och storstädning och/eller uthyrning där samtliga intäkter går till Brf.

Schema för veckofördelning finns under dokument och länkar.

Man äger viss rätt att hyra ut andelen i andra hand. Andelsägaren ansvarar fullt ut för nyttjandet även vid andrahandsuthyrning.

Avsättning till inre fond görs gemensamt för samtliga hus i föreningen och användning beslutas av Brf´s styrelse.

Söndagar är bytesdag. Man skall lämna huset välstädat senast kl 14:00 och nästa andelsägare har tillträde tidigast kl 16:00.

OBSERVERA att Hembudsförfarande gäller, dvs efter slutförd budgivning måste säljaren erbjuda övriga andelsägare i huset att köpa andelen till samma pris som marknaden gett. Kontakta mäklaren för mer information kring detta.


Ekonomi

01
Avgift

1 249 kr/mån

Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften

I månadsavgiften ingår drift av fastigheten så som el, vatten/avlopp, uppvärmning, renhållning, fiber, städkem-artiklar, ved, kapitalkostnader, yttre skötsel, beredskap för reparation samt bostadsrättsföreningens ekonomiska och tekniska förvaltning.

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 200 kr, betalas av köpare.

Andel i förening

2,0

Pantsättning

Man kan inte belåna andelsboende..


Föreningen

01
Benämning

Brf Djupadal 25 (orgnr: 769637-9192)

Andel av BRF nettoskuldsättning

104 493 kr

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Bostadsrättens nettoskuldsättning anger hur stor andel av hela bostadsrättsföreningens nettoskuld som indirekt belastar bostadsrätten.
Beräknat enligt följande: Andelstal för avgift multiplicerat med [föreningens räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel]. Underlag för beräkningen är föreningens Årsredovisning för 2022.


Dokument

Ekonomi
Avgift
1 249 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår drift av fastigheten så som el, vatten/avlopp, uppvärmning, renhållning, fiber, städkem-artiklar, ved, kapitalkostnader, yttre skötsel, beredskap för reparation samt bostadsrättsföreningens ekonomiska och tekniska förvaltning.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 200 kr, betalas av köpare.
Andel i förening
2,0
Pantsättning
Man kan inte belåna andelsboende..

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Vik i simrishamn

Vik

Charmigt fiskeläge norr om Simrishamn.


01
Fördelar med området
Barnvänligt Tryggt Lugnt Hundvänligt Fiske Båtliv Bussar

02
Miljö

Vik ligger på en smal strandremsa nedanför de höga sandbackarna, omgivet av fruktodlingar, och är det äldsta av Österlens sju fiskelägen. Gatorna i Vik är små, bestående av prång och strädden. När man står vid hamnen, har man en bedårande utsikt mot norr och det sägenomspunna berget - tillika Sveriges sydligaste nationalpark Stenshuvud. Om vädret är klart, kan man se hela kustremsan ända upp till Åhus. Prästens badkar är en unik geologisk formation som ligger strax söder om byn. I Skåne finns ett hundratal liknande formationer, de flesta på Österlen, men Prästens badkar är den största, vackraste och mest lättåtkomliga. Det finns ingen entydig förklaring till hur dessa trattsänkor bildats.


03
Sevärdheter

Vik har två golfbanor, Djupadal och Lilla Vik och även restauranger, konferensanläggning och hotell. I Rörum cirka två km norr om Vik finns Sofiaskolan, vars grundidé är hämtad ur Waldorfpedagogiken. Fruktodlingar är typiskt för den östra delen av Österlen och i Vik finns också jordgubbs- och tomatodlingar av högsta klass.


04
Bebyggelsen

Bebyggelsen varierar och det finns en balans mellan gammalt och nytt. Nere i fiskeläget är husen av modell äldre och sträddena bitvis slingrande och smala. Väster om vägen är bostäderna nybyggda och arkitekturen modern.


05
Service

MItt i byn finns liten matbutik, "AutoMat på Vik". Närmaste orter med service som skola, äldreboende och affärer är Kivik, sju kilometer norrut och Simrishamn sex kilometer söderut.


Använd kartan
X

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Hav
  772 m
  4 min
  3 min
  13 min
 • Sjö
  1,43 km
  7 min
  13 min
  42 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Sara eller Helena!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.