Gladsax bygata 84 / Gladsax / Simrishamn

Strax utanför Gladsax / utsikt / lummig tomt

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea/biarea
172/67 kvm
Driftkostnad
63 074 kr/år
Tomtarea
2 148 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-11-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Gladsax Bygata såldes av oss 2019-11-25. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Gladsax Bygata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gladsax är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strax utanför Gladsax by ligger denna länga på en stor trädgårdstomt med söderläge. Trädgården är mycket uppvuxen och lummig, efter lite röj och klipp kommer man att få fin utsikt över öppet landskap med havet i horisonten. Altan i anslutning till allrum, söderläge. På övre plan fönsterkupa mot havet och balkong mot byn, fin utsikt. Moderniserings-/renoveringsbehov. Två rejäla garage med asfalterad uppfart framför.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gladsax

En idyllisk plats högt belägen i det böljande jordbrukslandskapet.

Miljö

Husen och gårdarna i byn ligger samlade på båda sidor om den slingrande, smala bygatan. Här och var hänger stockrosor ut i körbanan. Gladsax är högt belägen och omgiven av ett öppet, kuperat landskap. En plats för lugn och ro med stadens service och havet inom nära räckhåll.

Kuriosa

Byn är kulturminnesskyddad och kyrkans äldsta delar är från 1100-talet.

Sevärdheter

Gladsax hallar och Bäckhalladalen är Natura 2000-område och till stora delar naturreservat. Många anser att Bäckhalladalen är ett av Skånes finaste utmarksområden, Där kan man bland annat hitta trädlärka, törnskata, klockgroda, hasselmus och göknycklar. Att lyssna på näktergalen är en lisa för själen.

Kommunikation

Bussförbindelser mellan Simrishamn och Vitaby finns. Det är knappa milen till all service i Simrishamn.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.