Sök Meny
Såld

Simrishamn - Glimminge / Glimminge 441

Fyrlängad 1800-talsgård med utmärkt kommersiellt läge på Österlen, mittemellan Gislövs by och Ö Hoby samt med endast några km till Skillinge fiskeläge. Bostadsdelen har renoverats med mix av gammal atmosfär och praktiskt nytänk. Genomgående putsade innerväggar, synliga takbjälkar och klinkergolv. Lantligt kök med allmogevit inredning, vedspis och stor öppen matplats. Ett väl tilltaget allrum med högt till tak och frilagda bjälkar. Vattenburen golvvärme i hela bostadslängan. I de vackra gråstenslängorna finns verkstad, loge samt fd stall med möjlighet och inreda och forma efter egna idéer. Nyskapad, skyddad innergård med stensättning, schersmin, lavendel, vårdträd, rosor och pioner. Separat villa, uppförd på 80-talet, finns också på tomten vilken rymmer fyra rum, kök och våtutrymmen. I anslutning till villan finns en uppvuxen allmogeträdgård.

Sponsrade länkar
Simrishamn / Glimminge
Glimminge 441
Slutpris: 2 700 000 kr
Boarea: 265 kvm
Driftkostnad: 62 866 kr/år
Tomtarea: 11 347 kvm
Rum: 7 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Skåne / Simrishamn / Glimminge