Glimminge 441 / Glimminge / Simrishamn

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
265 kvm
Driftkostnad
62 866 kr/år
Tomtarea
11 347 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-08-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Glimminge såldes av oss 2017-08-26. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Glimminge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Glimminge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fyrlängad 1800-talsgård med utmärkt kommersiellt läge på Österlen, mittemellan Gislövs by och Ö Hoby samt med endast några km till Skillinge fiskeläge. Bostadsdelen har renoverats med mix av gammal atmosfär och praktiskt nytänk. Genomgående putsade innerväggar, synliga takbjälkar och klinkergolv. Lantligt kök med allmogevit inredning, vedspis och stor öppen matplats. Ett väl tilltaget allrum med högt till tak och frilagda bjälkar. Vattenburen golvvärme i hela bostadslängan. I de vackra gråstenslängorna finns verkstad, loge samt fd stall med möjlighet och inreda och forma efter egna idéer. Nyskapad, skyddad innergård med stensättning, schersmin, lavendel, vårdträd, rosor och pioner. Separat villa, uppförd på 80-talet, finns också på tomten vilken rymmer fyra rum, kök och våtutrymmen. I anslutning till villan finns en uppvuxen allmogeträdgård.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration