Rubinolagatan 8 - andel 1

Rubinolagatan 8 - andel 1


Vik— Simrishamn

Rubinolagatan 8 - andel 1Vik— Simrishamn

Andelsboende i form av parhus med tre rum samt ett separat gästhus. Husdjurstillåtet.

Populärt semesterboende i form av andelshus på Vik. Bostadsrätt är en trygg ägandeform och Brf Odlingen består av fem gedigna stenhus med lättskött interiör och uteplats i söderläge. Detta huset är ett parhus med putsad fasad och spröjsade fönster. Sobert inrett med varm färgskala och enhetligt klinkergolv med golvvärme. Välkomnande hall med öppet mot vardagsrum i kombination med kök. Denna del har öppet upp i nock, eldstad och det är härifrån man har utgång till uteplats mot söder. Det finns två sovrum, ett på vardera plan samt ett kombinerat dusch- och tvättrum.

Till huset hör ett litet kvadratsmart gästhus med ett rum, duschrum med toalett och ett enkelt pentry. Ett stort plus och perfekt för de lite större barnen eller långväga gäster under sin vistelse. Husdjur är välkomna!

Du får tillgång till fem semesterveckor per år, jämnt fördelade över året, vilket ger möjlighet att uppleva alla årstider här på Österlen. Läget på Vik med dess fantastiska omgivningar – havet, stränder och Rörums kuperade backlandskap – är förnämligt. På Vik finns dessutom två golfbanor, Djupadals hedlandsbana och parkbanan Lilla Vik. Vid Lilla vik finns även två paddelbanor att boka in sig på.

All skötsel ingår i den ringa månadsavgiften och husen är komplett inredda med möbler och är i övrigt fullutrustade för vardagligt bruk. Lite som att checka in på hotell.


Boarea
86 kvm
Avgift
1 229 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Markplan
Såld
2024-07-18

Mäklarhuset Simrishamn

Denna lägenhet på Rubinolagatan såldes av oss 2024-07-18. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Rubinolagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.