Södra Äppelrosvägen 33 - andel 6

Södra Äppelrosvägen 33 - andel 6


Vik— Simrishamn

Södra Äppelrosvägen 33 - andel 6Vik— Simrishamn

Bekymmersfritt semesterboende med poolområde. Nära hav och golfbanor.

Välkommen till ett bekymmersfritt andelsboende för avkoppling! Enplanshuset har en ljus och stilren interiör med öppna ytor och generösa fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Här finns ett välutrustat kök, rymligt duschrum, tre sovrum och ett allrum. Det är ett helt färdigmöblerat och fullt utrustat koncept. Området har gränslösa grönytor och poolområde med uppvärmd pool och solsängar som för tankarna till sydligare breddgrader. Läget är fantastiskt med närhet till havet, Stenshuvud, Knäbäckshusen och många fantastiska promenadstråk, inklusive Skåneleden som passerar genom Vik. För dig som gillar golf finns det två banor på Vik, Djupadals hedlandsbana och Lilla Viks parkbana. Din andel består av fem veckor som är fördelade över året, så du har möjlighet att uppleva Österlen alla årstider. Tveka inte att kontakta oss för mer information kring detta populära boende.


Boarea
85 kvm
Avgift
975 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
Markplan
Såld
2023-11-01

Mäklarhuset Simrishamn

Denna lägenhet på Södra Äppelrosvägen såldes av oss 2023-11-01. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Södra Äppelrosvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad