Vikingavägen 12 / Simrislund / Simrishamn

Enplansvilla nära havet / trädgård mot sydväst

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
29 640 kr/år
Totalareal
789 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Vikingavägen såldes av oss 2020-02-19. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Vikingavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Simrislund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ENPLANSVILLA MED TRÄDGÅRDSTOMT MOT SYDVÄST. Välkommen till ett bekvämt och praktiskt boende där man har allt i ett plan och där allt dessutom är mycket välskött. Nytt tak samt nyputsad och målad fasad ger ett ordningsamt första intryck och i övrigt har bl.a fönster, värmesystem, kök och ytskikt löpande uppdaterats. Kök med bardel är i öppen planlösning med matplats och här är kaminen installerad, vidare ett ljust allrum med stort fönsterparti. Rymligt bad-/duschrum samt en separat gästtoalett. Trädgården är delvis anlagd med sten vilket gör att den är relativt lättskött, mot sydväst finns anlagda uteplatser. Uppfarten har plats för två bilar. Friliggande förråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.