Gamla E4an 16

Gamla E4an 16

Slutpris

1 500 000 kr


Skånes Fagerhult— Örkelljunga

Gamla E4an 16


Slutpris
1 500 000 kr

Skånes Fagerhult— Örkelljunga

NYRENOVERAT FUNKISHUS I MYSIGA SKÅNES FAGERHULT!

Letar ni efter ett funkishus med stora utrymmen och välplanerad planlösning? Välkomna till Gamla E4an 16 i Skånes Fagerhult!

Detta hus om 148 kvm + 71 kvm biyta är fördelat på tre våningar. Entré plan har en modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som bildar trevliga umgängesytor och rymd. Från vardagsrummet når vi det stora sovrummet som sedan tar oss vidare till de inglasade uterummet. På detta plan finner vi två av de fyra sovrummen som huset erbjuder. Ett helkaklat badrum utrustat med både dusch och badkar hittar vi på entréplan som går i modernt och tidlöst kakel.

Övreplan har en separat ingång och är även detta fördelat med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt två väldisponerade sovrum. Här finner vi även ett helkaklat badrum utrustat med dusch. En perfekt våning för att hyra ut eller om man har gäster/tonåring som vill ha sitt eget.

I källaren finner vi två förvaringsrum, pannrum samt bastu och dusch. Detta når vi via entréplan eller den separata ingången från trädgården.

Skånes Fagerhult är en tätort i Örkelljunga kommun och är belägen vid E4:an. Här bor man med närhet till Fedingesjön, godisflyget, pizzerior, matbutik, Bokelundaskolan, OKQ8 m.m.


Boarea/biarea
148/74 kvm
Driftkostnad
39 100 kr/år
Tomtarea
1 326 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-06-12

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Gamla E såldes av oss 2021-06-12. Se alla våra försäljningar i Skånes Fagerhult samt även på Gamla E.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.