Gamla Södåkravägen 459

Gamla Södåkravägen 459


Skäret/Fjälastorp— Skäret— Höganäs

Gamla Södåkravägen 459



Skäret/Fjälastorp— Skäret— Höganäs

I hjärtat av Kullabygden finner ni denna korsvirkeslänga lugnt belägen i en grönskande oas

Med cykelavstånd till Skäret, St: Arilds golfklubb, Arild och Nabbens badplats, Svanshall m.m. finner ni denna korsvirkeslänga med vissa delar från slutet av 1800-talet senare tillbyggd. Belägenheten och den grönskande oasen är helt magisk.
Detta boende passar såväl till fritids som helg och weekendboende. Standarden är kvar i 1970-talskänslan. Vackra träbjälkar i hela bottenvåningen. Stort trädäck i västerläge. Separat förrådsbyggnad för förvaring m.m.
Här finns det en helt otroligt vacker ek som är flera hundra år gammal, rhododendronbuskar, samt ett stort mullbärsträd. Stora gräsmattor skapar oanade möjligheter för framtida spännande lösningar på tomten, tex. pool eller kanske ett attefallshus m.m. Här finns mycket plats för spring i benen.

En dold pärla i Kullabygden med närhet till det mesta.


Boarea/biarea
85/18 kvm
Driftkostnad
22 083 kr/år
Tomtarea
2 016 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-09

Mäklarhuset Höganäs

Denna villa på Gamla Södåkravägen såldes av oss 2023-06-09. Se alla våra försäljningar i Skäret samt även på Gamla Södåkravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.