Svenstorp 527

Svenstorp 527

Slutpris

4 500 000 kr


Skurup/Svenstorp— Skurup

Svenstorp 527


Slutpris
4 500 000 kr

Skurup/Svenstorp— Skurup

Fantastisk skånelänga belägen i natursköna Svenstorp!

Fantastisk Skånelänga belägen i natursköna Svenstorp.
Ett unikt författar- och konstnärshem!
Nu presenteras stolt denna otroligt välskötta 1 ½-plans villa
uppförd 1879 i natursköna Svenstorp. Byggnaden har under de senaste åren genomgått mycket omfattande – men varsamma renoveringar för att bevara husets karaktär från då det byggdes. Genomgående naturmaterial av hög kvalitet har använts. Samtidigt har man tillgodosett nutidens behov av praktikaliteter. Bl a helt ny tvättstuga och nyligen indraget fiber. Här finns med andra ord precis allt ni behöver, och lite till!

Utöver huvudbyggnaden finns på denna generöst tilltagna tomt även ett garage och en stor atelje’byggnad med värme, vatten och avloppp, som lämpar sig utmärkt för kontor, atelje’ eller som gäststuga med möjligheter till utbyggnad. Vidare en mindre och en större förrådsbyggnad/maskinbod med tillhörande hönshus och hönsgård.
Tomten är en idyllisk parktomt, till stor del inhägnad av höga avenbokshäckar. Fritt belägen i ett vackert böljande skånskt landskap. Stor gräsmatta med två 80-åriga körsbärsträd (svarta bigarråer) mot husets trädgårdssida. Stor rabatt mot gräsmattan med figurklippt buxbom. Tomten är lummigt inramad av fullvuxna träd och buskar. Parkdelen med höga bok- kastanj- björk- gran- och lärkträd. 50 - 60 år gamla.
Stort trädgårdsland/kryddträdgård/örtagård med bl a en gammal lavendelhäck.
Bygglov finns även på tomten för en vinterbonad stuga (35 m2) med indragen el/VA.

Detta är en bostad långt utöver det vanliga och lämpar sig utmärkt för permanent boende såväl som sommarbostad. Kort sagt, ett möjligheternas hus där ägaren har obegränsade möjligheter att låta sina ide’er flöda fritt. Endast den egna fantasin sätter gränserna!

Fastigheten ligger naturskönt inbäddad i ett böljande kulturlandskap med enbart 2 km till Skurups tätort och 900 meter till stora natur- och rekreationsområden (Näsbyholmssjön) – idealiskt för bl a fågelskådare eller 4 km (Svaneholm) med skogar och stor sjö.
Omgivningar med rikt natur- och djurliv. C:a 10 km från kusten – Skateholm, Mossby Strand, Beddinge strand med fina badstränder, cykelvägar och strövområden.
Belägen 10 min från Skurups järnvägsstation. Tåg avgår 3 ggr/timme mot Malmö och mot Ystad. 30 min till Malmö C – 75 min till Köbenhavn C -
20 min till Ystad – 60 min Simrishamn. Många bussförbindelser finns också till och från olika destinationer.


Boarea/biarea
146/74 kvm
Driftkostnad
33 716 kr/år
Tomtarea
2 480 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2021-02-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.