Bangårdsvägen 17

Bangårdsvägen 17

Slutpris

2 180 000 kr


Smygehamn— TRELLEBORG

Bangårdsvägen 17


Slutpris
2 180 000 kr

Smygehamn— TRELLEBORG

Välkommen till mysiga Smygehamn och denna villa som byggdes i början av 1900-talet och som nyligen renoverats. På bottenvåningen finns ett rymligt allrum med plats för soffgrupp och matrumsbord, och som sedan fortsätter i vinkel mot köket. Köket är nyinsatt med vita luckor. Ugn, micro och fläkt i rostfritt samt spishäll och integrerad diskmaskin. Badrummet finns på bottenvåningen, helkaklat med klinkergolv och golvvärme. Plats finns för tvättmaskin. På ovanvåningen finns tre st sovrum. Garage och förråd i fristående byggnad. Här har funnits ett badrum, så varför inte göra tvättstuga och extra förvaringsutrymme här! Huset passar utmärkt för den lilla familjen eller varför inte ett charmigt sommarboende!


Boarea/biarea
98/56 kvm
Driftkostnad
34 050 kr/år
Tomtarea
1 030 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2015-03-27

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på bangårdsvägen såldes av oss 2015-03-27. Se alla våra försäljningar i Smygehamn samt även på bangårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.