Tjädervägen 10

Tjädervägen 10

Slutpris

3 010 000 kr


Smygehamn— Trelleborg

Tjädervägen 10


Slutpris
3 010 000 kr

Smygehamn— Trelleborg

Praktisk enplansvilla i underbara Smygehamn

Det är alltid en speciell känsla att besöka ett hus som är fullt av minnen. På Tjädervägen 10 växte tre systrar upp med sina föräldrar, som har ägt huset sedan 1977. Nu ska huset lämnas över till en ny ägare som får möjlighet att skapa sina egna minnen.

Vad har vi här då? En praktisk och välplanerad villa i ett plan, belägen på en lugn återvändsgata i underbara Smygehamn. Då villan är i ursprungsskick är det en ypperlig chans att låta fantasin flöda och renovera enligt eget tycke och smak. Köket är rymligt och har fint ljusinsläpp från tre stora fönster. Vardagsrummet är stort som det är, vill man ha ännu större kan man ta bort väggen mot sovrummet som ligger intill. I dagsläget bjuder villan på tre st sovrum. Det ena har från början varit två barnrum om vardera sju kvm, du kan med enkelhet återställa om så önskar. Det tredje sovrummet ligger intill detta. Rummet längst i söder är idag en praktisk klädkammare kombinerat med förråd. Här kan man även välja att göra ett sovrum eller arbetsrum. Summa summarum finns det alltså möjlighet till hela fem sovrum!

Ska man bo en större familj i huset är det krav på två badrum för att undvika eventuella fighter på morgonen när alla ska iväg. Som av en händelse har vi det här! Ett med badkar och ett med dusch.

Trädgården! Undertecknad älskar sol och tycker därför att denna trädgård är helt perfekt med sitt sydvästläge. Morgonkaffet kan man ta på uteplatsen på framsidan, resten av dagen och kvällen är det baksidan som gäller, där man kan njuta av solen hela dagen tills den går ner i väst. Eftersom trädgården i sin tur vetter mot trädgårdar på alla håll blir det lugnt och skönt och det är bara att njuta av fågelkvittret.

I Smygehamn finns allt du behöver. Det är gångavstånd till skola och förskola och det finns matbutik och restauranger på bekvämt avstånd. Ta en glass eller räkmacka på Sveriges sydligaste läge och känn historiens vingslag. Sandstrand finns vid Smygehus Havsbad, och fem minuters bilfärd österut ligger Beddingestrand med sina vackra sandstränder.

Varmt välkommen att boka tid för visning.

/Linda Olsson, fastighetsmäklare.

Då säljaren av fastigheten är ett dödsbo kommer en friskrivningsklausul finnas i köpekontraktet.


Boarea
122 kvm
Driftkostnad
27 988 kr/år
Tomtarea
560 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-06-07

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Tjädervägen såldes av oss 2021-06-07. Se alla våra försäljningar i Smygehamn samt även på Tjädervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.