Riksvägen 11 / Tågarp / Svalöv

Korsvirkeshus med pool

Slutpris
1 880 000 kr
Boarea/biarea
115/50 kvm
Driftkostnad
33 000 kr/år
Tomtarea
580 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-02-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Riksvägen såldes av oss 2018-02-15. Se alla våra försäljningar i Tågarp samt även på Riksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tågarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta korsvirkeshus med anor från slutet av förra seklet som vårdats väl och genomgått omfattande renoveringar såväl interiört som exteriört. Resultatet har utmynnat i en lyckad kompromiss mellan det äldre husets charm och modern standard som ytterligare kompletterats med en smakfullt anlagd innergård där uteplatser, lummig växtlighet och den härliga poolen utgör en inbjudande oas. Därtill har en nyare sidobyggnad uppförts som inrymmer såväl tvättstuga med dusch som ett förråd som även kan nyttjas som gästrum samt ett större kallförråd som är isolerat men ej vinterbonat.

Planlösningen i huvudbyggnaden fördelar sig på kök, ett mindre vardagsrum, ett helkaklat badrum samt ett större gavelsovrum och ett mindre sovrum med klädkammare. Dessutom erbjuds ett vinterisolerat uterum med vattenburen golvvärme om dryga 20 kvm. På ovanvåningen flankeras ett ljust, luftigt allrum i anslutning till takkupan av två mindre sovrum med snedtak.

Vattenburen elvärme, fiberuppkoppling och uppvärmd pool innebär praktisk bekvämlighet, tillgänglighet samt vardagslyx.

Närhet till såväl Pågatågsstation mot Helsingborg och Malmö som bussförbindelser/skolbuss mot Billeberga och Svalöv. Landskrona och Svalöv nås inom tio minuter med bil. I Tågarp finns även en förskole-/dagisverksamhet för barn i åldrarna 1-5 år som dessutom är under utbyggnad.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration