Prästkragegatan 6

Prästkragegatan 6

Slutpris

2 500 000 kr


Teckomatorp— Svalöv

Prästkragegatan 6


Slutpris
2 500 000 kr

Teckomatorp— Svalöv

1-plans parhus i toppskick med trädgård i västerläge

Väldisponerat 1-planshus med härlig trädgård i solsäkert västerläge samt såväl garage som uterum. Huset som löpande byggts till och renoverats sedan 2011 och framåt är i ett utmärkt skick som inte lämnar mycket övrigt att önska.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnade, rymlig entré, ett generöst tilltaget kök i stilfullt utförande, ett vardagsrum i direkt anslutning till uterum samt två sovrum av skiftande storlek som kompletteras av ett ljust, rymligt badrum med tvättsektion.

Sparsmakat anlagd trädgård där smakfulla planteringar och gräsmatta omges av en välansad, uppväxt häck, dessutom trädäck med utrymme för loungegrupp samt ett nyligen uppfört orangeri från Willab Garden.

Huset är beläget i lugnt, avskilt område i utkanten av samhället där varken större vägar eller järnvägen stör husfriden.

Utmärkta kommunikationer i form av Pågatågsstation mot såväl Helsingborg som mot Lund-Malmö och snart Svalöv samt bussförbindelser mot Landskrona, Svalöv och Eslöv. Dessutom närhet till ICA nära och Parkskolan, F-6.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
96/40 kvm
Driftkostnad
27 794 kr/år
Tomtarea
463 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-09-21

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Prästkragegatan såldes av oss 2021-09-21. Se alla våra försäljningar i Teckomatorp samt även på Prästkragegatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.