Ättehögsvägen 39 / Gislövs Strandmark / Trelleborg

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
151 kvm
Driftkostnad
24 174 kr/år
Tomtarea
739 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-11-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Ättehögsvägen såldes av oss 2016-11-22. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Ättehögsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gislövs Strandmark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På bästa läge och med stranden en lite kort promenad bort, ligger denna mycket välplanerade villa i 1 plan. Tomten är c:a 739 kvm och har söderläge med härligt fritt läge mot öster. Villa innehåller ett otroligt vardagsrum med stora ytor och härliga fönster i sönder med markis. Den murade, öppna spisen blir kärnan för soffgruppen i den ena delen och matbord och musikhörn får enkelt plats i den andra. Här är utgång till den soliga terrass som delvis är under tak och parkettgolvet gnistrar vackert. Köket renoverades 2008 med snygg inredning från Electrolux "Sentense". Här är gott om plats för köksbord och riktigt hemtrevligt. Alla 3 sovrummen har parkettgolv och bra förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet har golvvärme och renoverades 2008. Intill tvättstugan finns också ett extra sovrum eller arbetsrum för den som önskar. Här är egen ingång och fönster mot öster. Sammanbyggt med villa finns garage och plats för 2 bilar på biluppfarten.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration