Ehrenbuschsgatan 3C

Ehrenbuschsgatan 3C

Slutpris

920 000 kr


Centrum— Trelleborg

Ehrenbuschsgatan 3C


Slutpris
920 000 kr

Centrum— Trelleborg

Ytterst välskött tvåa på cityläge

Varmt välkommen till denna mycket välskötta tvåa belägen på tredje våningens södergavel. Vi befinner oss mitt i stan men ändå med avstånd från trafiken som därför inte hörs alls. Det är 48 mycket välplanerade kvadratmeter som möter mig när jag går in genom säkerhetsdörren. Jag hänger av mig i den praktiska klädkammaren till höger och vidare på vänster sida hamnar jag i vardagsrummet. Här är mycket fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Det är en härlig rymd tack vare generös takhöjd. Den inglasade balkongen nås härifrån och ligger åt öster.

Väl inne i badrummet konstaterar jag att även fast det inte är nygjort är det mycket fräscht. Väggarna är helkaklade och på golvet ligger klinkers. Säljaren valde att ta bort glasväggarna vid duschen, de finns dock sparade och kan sättas dit igen. När man bor på tredje våningen är det lyxigt med egen tvättmaskin.

Med fönster åt väster finns köket som har luckor i träfanér och maskiner i rostfritt. Det går att ha ett matbord för 2-3 personer, eller varför inte bara sätta barstolar vid platsen mellan kyl/frys och högskåp.

Intill köket ligger sovrummet som enkelt rymmer både dubbelsäng och fyra garderober.

Det är lugnt och stilla, det finns fönster i hela tre väderstreck och jag känner en hemtrevlig atmosfär i denna pärla. Jag har hela stans utbud på ett par minuters promenadavstånd - restauranger, butiker, buss- och tågstation.

Jag hälsar varmt välkommen på visning!

/Linda Olsson, fastighetsmäklare


Boarea
48.4 kvm
Avgift
3 668 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-30

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Ehrenbuschsgatan såldes av oss 2021-08-30. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Ehrenbuschsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.