Hallasvängen 33C

Hallasvängen 33C

Slutpris

950 000 kr


Hallasvängen— Trelleborg

Hallasvängen 33C


Slutpris
950 000 kr

Hallasvängen— Trelleborg

44 kvm med uterum och uteplats.

När du stiger in i denna välskötta bostad på markplan finns det plats för ytterkläder och det finns flera garderober i hallen.
Köket är vackert renoverat 2020 och har både bra arbetsytor på stenhäll och gott om förvaringsmöjligheter. 2020 installerades ny självavfrostande kyl/frys, en diskmaskin, micro och underlimmad vask. Övrig utrustning har okänt år och består av induktionshäll, ugn och fläkt. Köket har vackert parkettgolv och det finns plats för stort matbord. Ljuset flödar in från fönstret i söderläge men insyn minimeras tack vare det smarta solskyddet. Badrummet är rymligt, helkaklat och har wc, kommod och dusch bakom svängda glasdörrar. Idag finns det ingen tvättmaskin men det finns plats för en. Vardagsrummet är stort, har ljusa väggar och laminatgolv. Det finns plats för rejäl soffa och idag finns en smart avskiljare för sovplatsen. Sällskapsytan förlängs genom dörren ut till det inglasade uterummet med skjutbara glasväggar. I detta sköna söderläge kan du njuta med morgonkaffet eller koppla av i kvällsljuset med en spännande roman. Dörren har lås från utsidan vilket gör att du kan använda även denna väg som entré, vilket är perfekt när du kommer med matkassarna. Som om detta inte räcker finns det dessutom en stenbelagd uteplats. Perfekt för solstol och doftade sommarväxter.


Boarea
44 kvm
Avgift
3 044 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-29

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Hallasvängen såldes av oss 2024-05-29. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Hallasvängen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.